Politica De Confidențialitate

A. Introducere

 1. Confidențialitatea si protectia datelor cu caracter personal sunt foarte importante pentru noi si tratam acest aspect cu cea mai mare seriozitate.
 2. Prin continuarea utilizarii website-ului nostru va acordati consimtamantul asupra utilizării cookie-urilor în concordanță cu termenii acestei politici.
 3. Dacă dorești să navighezi anonim și nu dorești monitorizarea independentă a comportamentului tău de navigație, trebuie să efectuezi setările corespunzătoare în browserul tău. Poți naviga, de exemplu, în modul “incognito” cu Google Chrome sau în modul “privat” cu Firefox.

B. Cine Suntem

Te informăm că prin acceptarea Politicii de Confidențialitate, ești de acord cu colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către Claudiu Gutu PFA, denumită în cele ce urmează claudiugutu.ro, luând în considerare legea privind protecția datelor/Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și următorii termeni și condiții.

Operatorul înseamnă persoana juridică care, singur sau împreună cu alte entități, stabileşte scopurile şi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Numele Societății: Claudiu Gutu PFA
Adresa societății: Timișoara, Județul Timiș, Str. Cugir Nr.15 Bl.89 Ap.18

CIF: F35/448 /2011

CUI:28229978
Telefon: 0762113188
E-mail: office@claudiugutu.ro

C. Colectarea Informațiilor Personale

Prin utilizarea website-ului www.claudiugutu.ro pot fi colectate, stocate și utilizate următoarele tipuri de informații personale:

 1. Informații despre computer, inclusiv adresa IP, locația geografică, tipul și versiunea browser-ului și despre sistemul de operare;
 2. Informații despre vizitele și utilizarea acestui website, inclusiv sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizările paginii și căile de navigare pe website;
 3. Informații precum adresa dvs. de e-mail, pe care le introduceți atunci când vă înregistrați pe website-ul nostru;
 4. Informațiile pe care le introduceți atunci când creați un profil pe website-ul nostru – de exemplu, numele dvs., pozele de profil, sexul, data nașterii, starea civilă, interese și hobby-uri, detalii academice și detalii despre ocupație;
 5. Informații precum numele și adresa dvs. de e-mail, pe care le introduceți pentru a configura abonările la e-mailurile și/sau la buletinele noastre informative;
 6. Informații pe care le introduceți în timp ce utilizați serviciile de pe website-ul nostru;
 7. Informații care sunt generate în timp ce utilizați website-ul nostru, inclusiv despre când, cât de des și în ce circumstanțe îl utilizați;
 8. Informații referitoare la orice achiziție efectuată, servicii utilizate sau tranzacții pe care le faceți prin intermediul website-ului nostru, care pot include numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și detaliile cardului bancar;
 9. Informațiile pe care le postați pe website-ul nostru cu intenția de a le publica pe internet, care pot include numele dvs. de utilizator, imaginile de profil și conținutul postărilor;
 10. Informații conținute în orice comunicări ne trimiteți prin e-mail sau prin intermediul website-ului nostru, inclusiv conținutul comunicărilor și metadatele acestora;
 11. Orice alte informații personale pe care ni le trimiteți.

Înainte de a ne divulga informațiile personale ale unei alte persoane, trebuie să obțineți consimțământul acelei persoanei atât pentru divulgarea, cât și pentru procesarea informațiilor personale în conformitate cu această politică.

D. Utilizarea Informațiilor Dvs. Personale

Informațiile personale transmise prin intermediul website-ului nostru vor fi utilizate în scopurile specificate de această politică sau în paginile respective ale website-ului.

Putem folosi informațiile dvs. personale pentru:

 1. Administrarea website-ului și a afacerii noastre;
 2. Personalizarea website-ului nostru pentru dvs.;
 3. Autorizarea utilizării serviciilor disponibile pe website-ul nostru;
 4. Trimiterea de bunuri cumpărate prin intermediul website-ului nostru;
 5. Furnizarea serviciilor achiziționate prin intermediul website-ului nostru;
 6. Trimiterea de rapoarte, facturi și notificări de plată către dvs. și colectarea plăților de la dvs.;
 7. Trimiterea de comunicări comerciale în vederea informării;
 8. Trimiterea prin e-mail de notificări solicitate în mod expres;
 9. Trimiterea buletinului nostru informativ prin e-mail, dacă l-ați solicitat (ne puteți informa oricând dacă nu mai doriți această comunicare);
 10. Trimiterea de comunicări de marketing referitoare la afacerea noastră sau la companiile unor terți selectați cu atenție, care considerăm că vă pot interesa, prin poștă sau, acolo unde ați consimțit în mod specific, prin e-mail sau tehnologii similare (ne puteți informa în orice moment dacă nu mai doriți să primiți comunicări de marketing);
 11. Furnizarea către terți a informațiilor statistice despre utilizatorii noștri (acești terți nu vor putea identifica niciun utilizator cu ajutorul acestor informații);
 12. Abordarea solicitărilor și reclamațiilor făcute de dvs. sau despre dvs. referitoare la website-ul nostru;
 13. Păstrarea securității website-ului nostru și prevenirea fraudelor;
 14. Verificarea respectării termenilor și condițiilor care reglementează utilizarea website-ului nostru (inclusiv monitorizarea mesajelor private trimise prin intermediul serviciului nostru de mesagerie privată); și
 15. Alte utilizări.

Dacă trimiteți informații personale în vederea publicării pe website-ul nostru, vom publica și vom folosi aceste informații în concordanță cu întinderea acordului pe care ni-l furnizați.

Setările de confidențialitate pot fi utilizate pentru a limita publicarea informațiilor dvs. pe website-ul nostru și pot fi modificate cu ajutorul comutatoarelor de confidențialitate de pe website.

Fără consimțământul dvs. expres, nu vom furniza informațiile dvs. personale către terți pentru marketingul direct din partea acestor terți sau din partea oricărei alte terțe părți.

E. Divulgarea Informațiilor Personale

Putem divulga informațiile dvs. personale oricăruia dintre angajații, ofițerii, asigurătorii, consilierii profesioniști, agenții, furnizorii sau subcontractanții noștri după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică. Putem dezvălui informațiile dvs. personale oricărui membru al grupului nostru de companii (acesta include filialele noastre, compania-mamă și toate filialele sale), după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică.

Putem divulga informațiile dvs. personale:

 1. In măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
 2. In legătură cu orice procedură legală potențială sau în curs;
 3. Pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terți în scopul prevenirii fraudelor și reducerea riscului de credit);
 4. Către cumpărătorul (sau potențialul cumpărător) al oricărei afaceri sau oricărui bun pe care le-am vândut (sau avem în plan să îl vindem);
 5. Oricărei persoane considerăm în mod rezonabil că s-ar putea adresa unei instanțe sau unei alte autorități competente pentru divulgarea informațiilor personale în cazul în care, în opinia noastră rezonabilă, o astfel de instanță sau autoritate ar putea să dispună divulgarea informațiilor personale.

Cu excepția situațiilor prevăzute în această politică, nu vom furniza informațiile dvs. personale către terți.

F. Transferuri Internaționale De Date

Informațiile pe care le colectăm pot fi stocate, prelucrate și transferate între oricare dintre țările în care funcționăm pentru a ne permite să utilizăm informațiile în conformitate cu această politică.

Informațiile colectate pot fi transferate între următoarele țări care nu au instituite legi de protecție a datelor personale echivalente cu cele în vigoare în Spațiul Economic European: Statele Unite ale Americii, Rusia, Japonia, China și India.

Informațiile personale pe care le publicați pe website-ul nostru sau pe care le trimiteți spre publicare pe website-ul nostru pot fi disponibile prin internet în întreaga lume. Nu putem împiedica utilizarea sau utilizarea greșită a acestor informații de către alții.

Sunteți de acord în mod expres cu transferurile de informații personale descrise în această Secțiune (F).

G. Păstrarea Informațiilor Personale

Această Secțiune G stabilește politicile și procedurile noastre de păstrare a datelor, care sunt concepute pentru a ajuta la asigurarea respectării obligațiilor noastre legale cu privire la păstrarea și ștergerea informațiilor personale.

În general, ștergem datele după ce scopul a fost îndeplinit. Diferite reguli de ștergere se aplică în funcție de scopul procesării. Datele colectate sunt marcate cu o regulă de ștergere. Când perioada de păstrare este îndeplinită, datele stocate vor fi șterse în consecință.

Claudiugutu.ro va șterge datele tale personale oricând dorești și imediat după ce ne-ai notificat sau după 2 (doi) ani de la îndeplinirea scopului. Dacă contul tău va fi inactiv timp de 2 (doi) ani, claudiugutu.ro va șterge și contul. Înainte de aceasta, vei primi o notificare separată de la adresa noastră, pe adresa de e-mail înregistrată în contul tău de utilizator.

Pe lângă regulile de ștergere definite de noi, există și alte perioade de păstrare legală pe care trebuie să o respectăm. De exemplu, datele fiscale trebuie păstrate pentru o perioadă de zece ani sau chiar mai mult în unele cazuri. Prin urmare, în ciuda solicitării de ștergere a datelor tale, este posibil să mai stocăm unele date stocate datorită reglementărilor legale. În acest caz, vom restricționa datele de la prelucrarea ulterioară.

În pofida celorlalte dispoziții din această Secțiune G, vom păstra documente (inclusiv documente electronice) care conțin date cu caracter personal:

 • In măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
 • Dacă considerăm că documentele pot fi relevante pentru orice procedură legală în derulare sau viitoare; și
 • Pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terți în scopul prevenirii fraudelor și reducerea riscului de credit);

H. Securitatea Informațiilor Dvs. Personale

Vrem sa iti oferim cele mai bune servicii si cea mai bună experiență. Din acest motiv, pentru a ne proteja serviciile, trebuie să colectăm date cu caracter personal care ne ajută să identificăm potențialii atacatori și astfel să prevenim riscurile.

Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizaționale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informațiilor dvs. personale.

Vom stoca toate informațiile personale pe care le oferiți pe serverele noastre securizate (protejate prin parolă și firewall).

Toate tranzacțiile financiare electronice încheiate prin intermediul website-ului nostru vor fi protejate.

Ați luat la cunoștință faptul că transmiterea informațiilor pe internet este în mod obișnuit nesigură și nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.

Sunteți responsabil(ă) pentru păstrarea confidențialității parolei pe care o utilizați pentru accesarea website-ului nostru; nu vă vom solicita niciodată parola (cu excepția momentului când vă conectați pe website-ul nostru).

I. Modificări

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică din când în când publicând o versiune nouă pe website-ul nostru. Trebuie să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificare adusă acestei politici. Vă putem anunța despre modificările aduse acestei politici prin e-mail sau prin sistemul de mesagerie privată de pe website-ul nostru.

J. Drepturile Dvs.

Ai dreptul de a primi informații clare cu privire la datele cu caracter personal pe care le-am păstrat, în mod gratuit.

Legea, îți conferă următoarele drepturi:

 • Dreptul de acces – Dreptul de a cunoaște datele colectate și modul în care sunt procesate;
 • Dreptul la rectificare – Dreptul de a solicita modificarea datelor cu caracter personal dacă nu sunt actualizate;
 • Dreptul de ștergere / “dreptul de a fi uitat” – Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal;
 • Dreptul la restricționarea prelucrării – Dreptul de a limita prelucrarea datelor cu caracter personal;
 • Dreptul la portabilitatea datelor – Dreptul de a transfera date cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent şi care poate fi citit automat;
 • Dreptul la opoziție – Dreptul de a te retrage de la consimțământul dat sau de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal;
 • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere – Dreptul de a depune o plângere împotriva claudiugutu.ro la autoritatea de supraveghere.

Autoritatea de supraveghere responsabilă pentru claudiugutu.ro este:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal:
Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40.318.059.211, +40.318.059.212

Pentru a-ți exercita drepturile ca persoană vizată, te rugăm să nu eziți să contactezi responsabilul nostru pentru protecția datelor cu caracter personal la: contact@claudiugutu.ro

Ne puteți solicita să vă oferim orice informații personale deținem despre dvs.; furnizarea acestor informații va fi supusă următorilor termeni:

Putem reține informațiile personale pe care le solicitați în măsura permisă de lege.

Ne puteți solicita în orice moment să nu prelucrăm informațiile dvs. personale în scopuri de marketing.

În practică, de obicei fie vă exprimați acordul expres prealabil cu privire la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing, fie vă vom oferi posibilitatea de a renunța la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing.

K. Site-Uri Terțe

Site-ul nostru include hyperlink-uri către și detalii despre site-uri terțe. Nu deținem niciun control și nu de facem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale terților.

L. Actualizarea Informațiilor

Vă rugăm să ne anunțați dacă informațiile personale pe care le deținem despre dvs. trebuie să fie corectate sau actualizate.

M. Cookie-Uri

Website-ul nostru folosește cookie-uri. Cookie-ul este un fișier care conține un identificator (un șir de litere și numere), care este trimis de un server web către un browser și care este stocat de acel browser. Identificatorul este apoi trimis înapoi la server de fiecare dată când browser-ul solicită o pagină de la acesta. Cookie-urile pot fi cookie-uri „persistente” sau cookie-uri „de sesiune”: cookie-ul persistent va fi stocat de către browser și va rămâne valabil până la data stabilită de expirare, cu excepția cazului în care acesta este șters înainte de data de expirare; pe de altă parte, cookie-ul de sesiune va expira la sfârșitul sesiunii utilizatorului, la închiderea browser-ului. Cookie-urile nu conțin de obicei informații care identifică personal un utilizator, dar informațiile personale pe care le stocăm despre dvs. pot fi legate de informațiile stocate și obținute prin cookie-uri.

Pe site-ul nostru folosim atât cookie-uri persistente, cât și de sesiune.

Majoritatea browser-elor vă permit să refuzați să acceptați cookie-uri – de exemplu:

 • In Internet Explorer (versiunea 10) puteți bloca cookie-urile utilizând suprascrierea setărilor de manipulare a cookie-urilor, disponibile printr-un clic pe „Instrumente”, „Opțiuni de Internet”, „Confidențialitate”, apoi „Avansat”;
 • In Firefox (versiunea 24) puteți bloca toate cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni”, „Confidențialitate”, selectând „Utilizați setări personalizate pentru istoric” din meniul derulant și debifând „Acceptați cookie-uri de la website-uri”; și
 • In Chrome (versiunea 29), puteți bloca toate cookie-urile accesând meniul „Personalizare și control”, făcând clic pe „Setări”, „Afișați setările avansate” și pe „Setări de conținut”, apoi selectând „Blocați site-urile să trimită orice date” la rubrica „Cookie-uri”.

Blocarea tuturor cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizabilității multor website-uri. Dacă blocați cookie-urile, nu veți putea utiliza toate funcțiile de pe website-ul nostru.

Puteți șterge cookie-urile deja stocate pe computer – de exemplu:

 • În Internet Explorer (versiunea 10), trebuie să ștergeți manual fișierele cookie (puteți găsi instrucțiuni despre cum puteți face acest lucru la http://support.microsoft.com/kb/278835 );
 • În Firefox (versiunea 24), puteți șterge cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni” și „Confidențialitate”, apoi selectând „Utilizați setări personalizate pentru istoric”, făcând clic pe „Afișare cookie-uri”, apoi pe „Ștergeți toate Cookie-urile“; și
 • În Chrome (versiunea 29), puteți șterge toate cookie-urile accesând meniul „Personalizare și control”, făcând clic pe „Setări”, „Afișați setările avansate” și pe „Ștergeți datele de navigare”, apoi selectați „Ștergeți cookie-urile și alte date despre website și plugin-uri” și faceți clic pe „Ștergeți datele de navigare”.

Ștergerea cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizabilității multor website-uri.

Fișierele de tip cookie utilizate pe website-ul www.claudiugutu.ro

În baza funcției și scopului pentru care sunt utilizate fișierele de tip cookie, acestea sunt, de obicei, clasificate în următoarele categorii, pe care claudiugutu.ro le utilizează pe website-ul său www.claudiugutu.ro:

 • Fișiere de tip cookie absolut necesare îți permit să navighezi pe website și să ii utilizezi funcțiile de bază. De obicei, acestea sunt instalate doar ca răspuns la acțiunile efectuate de tine, care echivalează cu o cerere de servicii. Aceste fișiere de tip cookie sunt indispensabile pentru utilizarea website-urilor.
 • Fișiere de tip cookie privind funcționalitatea sunt utilizate pentru a te recunoaște atunci când revii pe website-ul nostru și ne permit să îți oferim funcții îmbunătățite și mai personalizate, cum ar fi reamintirea preferințelor tale. Aceste fișiere de tip cookie colectează informații anonime și nu pot urmări navigările tale pe alte site-uri web. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani.
 • Fișiere de tip cookie analitice și privind performanța ne permit să recunoaștem, să numărăm utilizatorii și să colectăm informații despre modul în care este utilizat website-ul (de exemplu: paginile pe care un utilizator le deschide cel mai des și dacă utilizatorul primește mesaje de eroare de la anumite pagini). Aceasta ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează website-ul nostru, de exemplu, asigurând ca poți găsi ușor ceea ce cauți. Perioada de expirare a acestor fisiere de tip cookie este de maximum 2 ani. În ceea ce privește third-party cookies, perioada de expirare poate să varieze și în unele cazuri poate depăși 2 ani. Pentru mai multe detalii cu privire la această categorie de cookies, vezi Secțiunea d) de mai jos.
 • Fișiere de tip cookie privind marketing și identificarea publicului țintă înregistrează vizita ta pe website-ul nostru, paginile pe care le-ai vizitat și link-urile pe care le-ai accesat. Vom utiliza aceste informații pentru a oferi reclame mai relevante pentru tine și interesele tale. De asemenea, acestea sunt utilizate pentru a limita frecvența cu care poți vedea o reclamă și pentru a ajuta la măsurarea eficienței campaniilor publicitare. De asemenea, putem împărtăși aceste informații cu terțe-părți (cum ar fi agențiile de publicitate) în acest scop. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani. În ceea ce privește third-party cookies, perioada de expirare poate să varieze și în unele cazuri poate depăși 2 ani. Pentru mai multe detalii cu privire la această categorie de cookies, vezi Secțiunea e) de mai jos.
 • Fișiere de tip cookie privind rețelele sociale îți permit să împărtășești pe site-ul web activitatea ta pe rețele sociale, cum ar fi Facebook, Instagram sau Twitter. Acește fișiere de tip cookie nu sunt controlate de către noi.
 • Alte tipuri de fișiere de tip cookie care pot fi utilizate ulterior. Te vom informa prin politicile noastre actualizate dacp sunt utilizate orice alte tipuri de cookies
  Te rugăm să observi că claudiugutu.ro utilizează serviciile terțelor-părți pentru a obține informatii cu privire la utilizarea de către tine a website-ului pentru a optimiza experiența ta de utilizator și pentru a-ți prezenta publicitate în afara website-ului. Aceste terțe-părți (inclusiv, de exemplu: agenții de publicitate și furnizorii de servicii externe, cum ar fi serviciile de analiză a traficului web) pot, de asemenea, utiliza fișiere de tip cookie, asupra cărora nu exercităm niciun control.

Fișiere de tip cookie utilizate în scopuri statistice și pentru monitorizarea traficului web

Google Analytics

Website-ul nostru utilizează Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google. Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit website să analizeze modul în care utilizezi respectivul website. Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către tine a website-ului (inclusiv adresa ta IP) vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE și/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către tine a website-ului, elaborând rapoarte cu privire la activitatea website-ului pentru operatorii website-ului și furnizând alte servicii referitoare la activitatea website-ului și la utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informații către terți în cazul în care are această obligație conform legii sau în cazul în care acești terți prelucrează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa ta IP cu alte date deținute de Google.

Poți renunța la Google Analytics fără a afecta modul în care poți vizita site-ul nostru web. Informații detaliate cu privire la Google Analytics și protecția datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care poți controla informațiile trimise către Google) pot fi găsite la: https://policies.google.com/privacy/partners.

Pentru a împiedica monitorizarea prin acest tip de cookie, poți instala un add-in pe browserul tău web (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout)

Fișiere de tip cookie privind rețelele sociale

Pe www.claudiugutu.ro, terțe părți care furnizează aplicații prin intermediul acestui website pot plasa propriile lor fișiere de tip cookie în vederea monitorizării performanței aplicațiilor lor sau pentru a-și personaliza aceste aplicații pentru tine. De exemplu, atunci când distribuiți un articol utilizând un buton de distribuire în rețelele de socializare (e.g., Facebook sau Twitter) disponibil pe website, platforma rețelei de socializare asociată butonului respectiv va înregistra acest lucru. Pe website poate de asemenea să existe conținut integrat („embedded”), de exemplu conținut video al unor terțe părți precum VIMEO sau YouTube, și, în acest caz, acești terți pot să-și plaseze la rândul lor propriile fișiere de tip cookie.

Asemenea fișiere de tip cookie nu pot fi accesate de claudiugutu.ro.

Refuzarea utilizării cookie-urilor

Dacă nu vrei ca claudiugutu.ro să colecteze și să analizeze informații despre vizita ta, poți să faci acest lucru în orice moment pentru viitor (opt-out). Dacă dorești să refuzi, te rugăm să ne contactezi conform informațiilor de contact menționate mai sus.


Ultima actualizare: 27.11.2020