Întrebări frecvente

DAAAAAAAAAA!!!

Ești la un pas de o experiență care îți va schimba viața! (în bine, categoric!)😁

Nu trebuie să îți faci griji că nu o să te descurci, că o să fie ciudat sau prea greu…

Am făcut totul foarte simplu pentru tine. De la înregistrare și plata abonamentului, până la participarea la clase.

Totuși, eu știu că ai tot felul de întrebări 🙂 Asa că ți-am răspuns la toate mai jos.

Îmi trebuie accesorii?

La clasele de Zumba toning folosim gantere de greutăți mici (0.5 sau 1kg) iar la clasele de Zumba Step se folosesc steppere de aerobic.

Aceste clase pot fi făcute și fără accesorii. Spre exemplu, orice exercițiu pentru brațe poate fi făcut atât cu gantere cât și fără gantere. Sunt persoane care preferă să facă fără gantere sau fără stepper. ESTE ALEGEREA TA CUM VREI SĂ FACI.

Depinde doar de tine dacă vrei să te antrenezi folosindu-te doar de greutatea corpului tău sau să treci la un nivel mai avansat și să îți cumperi unele echipamente.

În concluzie, pentru început nu îți trebuie niciun echipament. Pe măsură ce prinzi “gustul” petrecerii, cel mai probabil o să vrei mai mult 🙂 Echipamentele te ajută să obții rezultate mai bune.

TREBUIE SĂ INSTALEZ O APLICAȚIE?

Nu. Acesta este unul din avantaje, poți să accesezi clasele de oriunde, pe orice dispozitiv conectat la internet, fără să instalezi nimic.

După ce ai devenit membru, ai acces la toate clasele de pe platformă.

Cum plătesc? Este sigur?

Plata se face online cu cardul. Plățile sunt procesate și securizate de NETOPIA Payments, unul din cei mai mari procesatori de la noi din țară.

CHIAR OFERI GARANȚIE 30 DE ZILE?

Da, exact așa fac. Și știi de ce?

1. Pentru că am foarte mare încredere în serviciile pe care le ofer.
2. Pentru că, pentru mine cel mai important este ca tu să fii mulțumit/ă. Dacă nu ți se potrivește ceea ce ofer eu, prefer să pleci mulțumit/ă.
3. Pentru că scopul meu este să promovez un stil de viață activ și să creez conexiuni de durată cu cursanții mei. Din aceste conexiuni se nasc prietenii, se creeaza obiceiuri sănătoase, se schimbă vieți.

Am acces doar la anumite ore?

Nu. Poți să te antrenezi când vrei tu.

Dacă însă vrei să trăiești entuziasmul unei clase LIVE alături de mine, atunci trebuie să intri la orele când transmit LIVE.

Dacă nu poți, nu este nicio problemă, toate clasele rămân înregistrate pe platformă și le poți accesa oricând dorești.

PROGRAMUL CLASELOR LIVE RĂMÂNE TOT TIMPUL ACELAȘI?

Încerc să am un program cât mai previzibil dar asta nu înseamnă că rămâne la fel tot timpul.

Pe de altă parte încerc să mă adaptez cerințelor voastre și să încerc să mulțumesc pe toată lumea. De aceea, programul claselor LIVE îl voi posta în fiecare duminică aici pe site și veți fi anunțați de schimbarea acestuia. (dacă este cazul)