Beneficii

O să te fac să dansezi...chiar acum!

CEA MAI BUNĂ TERAPIE PENTRU SUFLETUL TĂU!

Pentru că sănătatea este cel mai de preț atribut. Iar când te simți bine în pielea ta, radiezi încredere și ești atrăgător/are. Există multe metode să te menții în formă, dar puține reușesc să te motiveze să îți dorești să continui.

ZUMBA® a devenit un fenomen la scală mondială tocmai prin faptul că rezultatele apar în timp ce uiți de efort și simți doar bucurie, distracție și o energie de care te molipsești de la prima ședință.

De ce să alegi Zumba?

În primul rând pentru că este un mod plăcut de a face mișcare, timp în care dai jos kilogramele în plus. Îți eliberezi mintea de gândurile pesimiste și trupul de energiile negative. Dar, iată, care sunt pe scurt, beneficiile exercițiilor Zumba:

Îti antrenează întregul corp

De îndată ce ai început să iei parte la antrenamentele Zumba vei vedea că toți mușchii corpului încep să lucreze. Pe ritmuri latino și nu numai, îți miști mâinile, picioarele, șoldurile, te apleci, te ridici, te învârți, dar te și distrezi, scăpând de kilogramele în plus. Caloriile arse diferă de la o persoană la alta, în funcție de nivelul de fitness la care a ajuns, cât și de intensitatea mișcărilor. Într-o oră de Zumba se pot pierde de la 300 până la 1000 de calorii.

Așadar, un astfel de antrenament ajută la tonifierea și sculptarea corpului, la întărirea mușchiului inimii și la pierderea kilogramelor nedorite, toate în același timp.

Te ajută să elimini toxinele din organism

În timpul unei ședințe de Zumba, odată cu transpirația sunt eliberate și toxinele din organism. Așadar, exercițiile fizice și relaxarea ajută la scăderea toxicității. Acesta este unul dintre motivele cele mai importante pentru care este bine să faci mișcare. Cu cât ai mai puține toxine în corp, cu atât ești mai sănătos.

Te încarci cu energie pozitivă, într-o atmosferă de „petrecere”

Foarte multe persoane nu reușesc să ducă la bun sfârșit un program de fitness. De ce? De cele mai multe ori, din lipsă de timp si voință, iar uneori probabil intervine și plictiseala. De aceea, programele de Zumba sunt potrivite pentru persoanele care se confruntă cu astfel de probleme. Oricine poate sa participe la clasele de Zumba, indiferent de vârstă. Important este să îți placă muzica și dansul. Muzica plină de viață te îndeamnă la distracție și bună dispoziție. Nici nu iți vei da seama cât de repede a trecut timpul, iar în câteva ședințe, rezultatele vor apărea negreșit.

Scapi de oboseală și stres

Oboseala și stresul se acumulează de-a lungul timpului. Cu cât faci mai puține lucruri relaxante și plăcute, cu atât se va acumula mai multă energie negativă, dăunătoare trupului.

O ședință de zumba îți oferă energie, te binedispune, și asta pentru că în urma exercițiilor fizice, repetate și prelungite, creierul produce endorfine, substanțe chimice care ajută la reducerea stresului și la îmbunătățirea sistemului imunitar.DEVINO MEMBRU